Sabtu, 9 Mei 2009

barang-barang terpakai keperluan anda kini di sini..

salam sejahtera kepada pengunjung semua, buat sementara waktu saya tak dapat nak update barangan terbaru jadi harap pengunjung blog ini dapat berkunjung di lain waktu sehingga saya dapat update semula barangan di sini.. terima kasih.




BAG TRAVELLER FOR BABY RM 80 ONLY



SIAP DENGAN KELAMBU..





BOLEH JADI CHANGING MAT..


ADA BANYAK POKET UNTUK SIMPAN BARANG KEPERLUAN BABY..








beg traveller ni mudah nak bawa ke mana2..
beli tapi tak penah pakai sekarang dah tak muat lagi sebab anak dah besar..
sesuai untuk newborn ke 1 tahun ikut size baby..
nak jual rm 80 je..


SEKIRANYA ADA ANTARA PENGUNJUNG YG BERMINAT UNTUK MEMBELI MESIN BASUH MASIH BOLEH BERBUAT DEMIKIAN DENGAN EMAIL PADA SAYA JENIS, BERAPA KG DAN BAJET HARGA ANDA KEPADA SAYA.. SAYA AKAN REPLY SECEPAT MUNGKIN..





hai too all..

thanks for visiting my blog..
hope u can find something that suit u'r need..



bermula hari ini 08/07/09 saya hanya simpan barang booking tanpa deposit selama 2 hari. jika pada hari yang ketiga tiada deposit diterima, saya akan buka booking pada orang lain. ini kerana terlalu banyak kekeliruan yang timbul bila tiada deposit diberikan.. perubahan ini dilakukan untuk kepuasan para pembeli di dalam blog ini..
sila bank in deposit anda untuk memastikan barang yang anda inginkan saya tidak jual pada pembeli yang lain..

only 2 days booked without deposit for all item in this blog..


juga diingat kan semua barangan yang dijual dalam blog ini adalah berdasarkan " first come first serve". perubahan ini dilaksanakan atas permintaan dari anda..
harap perubahan ini dapat kerjasama dari pembeli dan pengunjung blog saya..
terima kasih..




sekiranya ada sebarang pertanyaan
sila email ke special_case00@yahoo.com atau terus hubungi saya 012-9525625 ..
saya akan cuba menjawab segala pertanyaan dari anda berkaitan barang-barang yang diiklankan di sini..

TERIMA KASIH ATAS SEGALA SOKONGAN ANDA..
SEKIRANYA ANDA BERMINAT DENGAN ITEM YANG DIJUAL DI BLOG INI TAPI SUDAH DIJUAL, ANDA BOLEH EMAIL KAN PADA SAYA BARANGAN YANG ANDA INGINKAN..
SAYA AKAN CUBA MENDAPATKAN ITEM YANG ANDA PESAN DAN AKAN TERUS EMAILKAN PADA ANDA..

sekiranya ada barangan yang berkenan di hati, jangan segan-segan bertanyakan harga anda pada saya..
saya akan beri harga yang paling rendah yang mampu saya berikan untuk anda semua..




  • MESIN BASUH TOSHIBA 8.5KG RM 650 ( sold )




LOOK NEW..
FULLY FUNCTION..
KAT TEPI ADA CALAR SIKIT TERKENA MESIN LAIN MASA NAIK VAN..
TAK JEJASKAN FUNGSINYA..





ADA CHILD LOCK..
STAINLESS STEEL DRUM..
RM 650 ONLY..


  • MESIN SANYO 5KG (SOLD)


FULLY TESTED..
GOOD APPEARANCE FOR USED ITEM


SOLD TO MR NARZAD PJ. TQ





  • MESIN LG 5.5KG ( sold )




TOTALLY GOOD CONDITION..
FULLY TESTED..
LIKE NEW..





WORTH BUY..
HIGHLY RECOMMENDED..



sold to lola damansara perdana tq




  • MESIN LG 8.5KG ( sold )



GOOD APPEARANCE FOR USED ITEM..
LIKE NEW..
GOOD CONDITION..



sold to en rashidi setapak. tq.

ADA CHILD LOCK..
STAINLESS STEEL DRUM..
sold




  • MESIN LG 5.5 KG RM 390 (SOLD)


GOOD LOOKING..
FULLY FUNCTION..
FULLY TESTED..



SOLD TO KAK AMY SERI KEMBANGAN.. TQ




BUTTON TAKDE KOYAK..
DALAM KEADAAN BAIK


  • MESIN BASUH SANYO 6KG ( sold )


BENTUK CANTIK..
LAIN DARI YANG LAIN..
CONDITION PUN OK..
BODY TAKDE KARAT..
FULLY TESTED..





sold to en mizan tg malim tq


ATAS PUN CUN LAGI..
TAKDE CALAR-CALAR..




  • MESIN BASUH TOSHIBA 5KG sold






LOOK LIKE NEW..
BRAND TOSHIBA..
FULLY TESTED..
HIGHLY RECOMENDED..





sold to tariq pantai dalam





GOOD CONDITION..
sold






  • MESIN BASUH TOSHIBA 6KG ( sold )



CONDITION MEMANG BEST..
MEMANG GOOD APPEARANCE UNTUK USED ITEM..
FULLY TESTED..
TAK CAYA??
ANDA BOLEH TEST SAMPAI PUAS HATI BARU ANGKAT..






sold to en mizan tg malim tq

BUTTON SEMUA BERFUNGSI DAN MASIH CANTIK LAGI..
WORTH BUY UNTUK BRAND TOSHIBA NI..






  • MESIN BASUH TOSHIBA 8.5KG sold










ADA CALAR SIKIT TAPI TAK MENJEJASKAN FUNGSI..
SANGKUT NAIK KAT VAN ..
FULLY TESTED,
CONDITION MEMANG OK..



sold to en fadhil shah alam tq





BUTTON SEMUA BERFUNGSI DENGAN BAIK..
MASIH KELIHATAN MACAM BARU..
BOLEH MUAT COMFORTER..
WORTH BUY..
sold







  • MESIN NATIONAL 10KG sold







fully tested..
ciri-keselamatan berganda..
sesuai kalau ada anak kecil atau family besar..
hanya mulakan basuhan selepas penutup di tutup sepenuhnya..
kalau buka automatic stop berjalan..
ada penutup tambahan didalam..






SOLD (BALAKONG) TQ



good condition..
steel drum..
now only SOLD




  • MICROWAVE PANASONIC RM 250














beli dah 1 tahun lebih..
tapi buat hiasan je kat dapur jarang pakai..
kotak dengan manual taktau letak mana masa pindah barang..
guna buat panaskan makanan je..
rm 250..



  • MESIN BASUH LG 5KG (LIKE NEW) sold




good appearance for used item
fully tested
good condition




sold to amy puchong tq



button semua dalam keadaan baik dan berfungsi sepenuhnya..



  • KATIL KAYU RM 100







STILL IN GOOD CONDITION..







  • MESIN TOSHIBA 5.2KG sold





GOOD APPEARANCE FOR USED ITEM..
FULLY SERVICE, FULLY TESTED..
STILL IN GOOD CONDITION..
BRAND TOSHIBA 5.2KG UPLOAD..


sold to abdul shah alam tq


BUTTON SEMUA MASIH DALAM KEADAAN BAIK..





  • MESIN NATIONAL 5KG RM360 NOW ONLY (HAVE 2 UNIT) BOTH SOLD







1. SOLD (SETAPAK)
2. SOLD to MELA (BANGI)
TQ




still in good condition..
fully tested..
5kg upload fully auto..
now only SOLD worth buy





  • MESIN BASUH TOSHIBA 7.5KG (LIKE NEW) sold

booking 9/6 (nisa)


fully function..
7.5 kg upload..
sangat cantik untuk used item..
rm 490











  • MESIN BASUH SANYO 5KG sold






MADE IN JAPAN..
RINGAN JE..
CONDITION MEMANG BEST..
BARU LEPAS SERVIS..
SEMUANYA FULLY FUNCTION..
ADA LID LOCK






  • ROCKER LION FOR CHILDREN RM 80

totally new item..
untuk kanak2 berumur 1tahun ke atas yang dah pandai duduk..
boleh di pos tapi buyer tambah sikit la..
sampai dalam kotak dan kena pasang sendiri..
senang dipasang dan tak perlu ruang banyak untuk simpan..
kalau tak nak pakai boleh buka skru dan simpan dalam kotak semula..





  • MESIN BASUH SANYO 4.5KG RM sold
mesin basuh fully auto ultrasonic
brand sanyo 4.5kg
telah diservis dengan baik..




body cantik takde karat..
ada child lock..
jadi tak perlu risau bila dibuka penutup, mesin ni akan automatic berhenti..

sold to may bangi 1/6 tq


banyak function dan semuanya berfungsi dengan baik..
worth buy now only sold







  • MESIN BASUH FULLY AUTO NATIONAL 5KG sold

mesin basuh fully auto 5kg national..
fully function..
diservis sepenuhnya dan condition memang bagus..
body masih cantik..
fully tested..

sold to nasa ampang tq




masih cantik lagi.. nak jual sold je..
jenama pun bagus dan tahan lama..
boleh try dulu sampai puas hati..







  • MESIN BASUH FULLY AUTO TECHNO 6 KG ( sold )
mesin fully auto muatan 6kg..

dalam keadaan baik dan berfungsi sepenuhnya
..

cuma ada calar-calar je sikit..

tapi langsung tak jejaskan fungsi nya..

jenama techno,

condition memang best..
sold to en mizan tg malim tq


nak jual rm sold
murah kan..
buatan italy..
brand ni terkenal kat singapore..







  • MESIN BASUH FULLY AUTO SAMSUNG 5.5KG SOLD (LIKE NEW)
mesin basuh 5.5kg brand samsung..
masih dalam keadaan baik..
fully auto.. rm sold je..

tapi transport tak disediakan..



tengok masih cantik seperti baru..
hehehe..
tengok pulak kat atasnya..

kan takde nampak calar..

ini dalam nya..
sold to 017-621xxxx shah alam tq








saya akan cuba beri harga yg terendah bagi setiap barangan di blog ini..
semoga dapat sokongan dari anda,,..
terima kasih..

all sales are final no refundable..
i will try my best to give more information about the item in this blog..
call or email me to ask the price..
thank you..



anda pasti berpuas hati..
saya akan bagi waranty 2minggu untuk barangan elektrik yg dijual di sini..

insya allah sekiranya permintaan dan barangan bertambah,
saya akan sediakan pengangkutan selepas ini..
TUNGGUUU...

sila emailkan sebarang pertanyaan ke special_case00@yahoo.com
atau terus hubungi saya 012-9525625

15 ulasan:

  1. klu sume pn dh sold pe kta delete je sume pic ni..aii..

    BalasPadam
  2. Salam..katil kayu tu ada lagi tak?
    kalau queensize sy minat la..pm sy
    at :
    salma@elid.com

    BalasPadam
  3. saya mencari mesin basuh dan peti ais terpakai kalu ada msj sy yer..0125546224 atie...tq

    BalasPadam
  4. saya pun berminat ngan katil kayu tu..ada lagi tak.pastu ni area mana ye

    BalasPadam
  5. saya mencari mesin basuh auto terpakai untuk di trend in dengan mesin basuh semi auto.... boleh email saya mengkibong@gmail.com

    BalasPadam
  6. mbak microwave masih tidak mau dijual berapa hub saya Paryadi 08161821476

    BalasPadam
  7. delete yg sold.. senang sket nak tau yg mane available. berminat nak beli mesin basuh. huhu

    BalasPadam
  8. helo..nk tanya..yang microwave tu ada lagi ke?mcm mna dgn delivery sme..COD area mane je yer

    BalasPadam
  9. nk katil and tilam..rm120 blh x?

    BalasPadam
  10. beli katil boleh dpt x kuda kayu pecuma???

    BalasPadam
  11. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=238869

    BalasPadam
  12. sy mencari peti ais mesin basuh dgn set sofa for the best price urgent email me pls

    BalasPadam